Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 27 227 kJ / 6 508 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 149,54 g |
| Tuky | 296,68 g |
| Vláknina | 26,25 g |
| Cholesterol | 832 mg |
| Sodík | 636 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 796,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bábovka z tvarohu, máku, kakaa a rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EgLg
Moje poznámka
Bábovka z tvarohu, máku, kakaa a rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EgLg
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 3 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 7 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 8 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 9 hodinami
Máslovo-ořechová bábovka
Přidáno před 18 hodinami
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno 29. 10. 2025 16:09:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Rajská omáčka
Daniela57 před 2 hodinami
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 2 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 2 hodinami
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 2 hodinami
Mrkvový perník s povidly
David Salamánek před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Eiisa před 3 hodinami
Zdravý mrkvovo-jablečný dort
sbezecna před 3 hodinami
Květáková fritáta
Wikki před 3 hodinami
Makový závin hrnkový
titi96 před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty z podmáslí,
bábovka s mákem,
200g umletého máku,
rybíz recept,
bábovka z podmáslí,
rybiz tvaroh,
recept rybíz tvaroh,
mak tvaroh babovka,
tvaroh s cukrem,
pečeme z rybízu,
babovka mak tvaroh,
bábovky recepty,
recepty s podmáslím,
babovka-z-podmasli,
bábovka s celého maku s s tvarohem,
tvaroh a mák pečení,
bábovka z máku a tvarohu,
mák a kakao,
nemletý mák a tvaroh recepty,
babovka tvaroh
Suroviny:
cukr moučkový,
vejce,
tvaroh měkký,
mouka polohrubá,
kůra pomerančová,
olej,
mléko,
mák mletý,
prášek do pečiva,
rybíz
Komentáře (3)