Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboráky s mrkví a pórkem

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 10. 2017 14:34

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 731 kJ / 653 kcal
Bílkoviny30,41 g
Tuky16,46 g
Vláknina15,88 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 304 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy90,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jemmy

27. 10. 2017 19:43

Tady bych chtela podotknout,ze celosvetove mrkev a brambory,jsou absolutne dohromady vyborne.Tento recept nema chybu.Ja sama delam br.kasi s mrkvi a je to mnamka.Ciste bramborove jsou nahraditelne.
A jestli se to zda nekomu sladsi,nezapomente,ze je tam 6 strouzku cesneku,velmi zdrave.;-)

Nadia22 Nadia22

27. 10. 2017 19:07

<3jenom se do nich zakousnout.:yes: S mrkvi jsem jeste nedelala. Ja davam nasekanou cibuli a klobasu. Korenim s kminem, majoranky jenom opravdu trosku ( majorankau nas nejede). A mouku pouzivam polohrubou. Jsou vice krupave a uprostred nejsou tak mazlave.

Ivace64 Ivace64

27. 10. 2017 13:50

:-K už jsem je taky kdysi dělala s mrkví, když se jí dá málo, tak moc chutné:-K:-K:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

27. 10. 2017 11:46

Frantiska: jasně, čistě bramborové jsou nenahraditelné :-8 ale občas zachutná i menší změna :yes:

Frantiska Frantiska

27. 10. 2017 11:45

cathleen: ano zkousela (ale uspech byl jen u mne, vlastne jsem to pak musela snist vsechno sama), ale bez porku. Zkousela jsem i s dyni, celerem, repou, kvetakem a i ruzny mix zeleniny :) ale vzdycky mi bylo receno, ze jen brambory jsou lepsi.

cathleen cathleen (moderátorka)

27. 10. 2017 10:31

Frantiska: díky :-) už jsi zkoušela?
mika59: dík i tobě ;-)

mika59 mika59

27. 10. 2017 10:30

cathleen: ;-) Frantiska: ;-) Ani bych neřekla, že jsou sladké...je tam dost česneku a majoránka to chuť převáží. Uprostřed jsou vláčné, kraje křupavé. To je ostatně vidět na fotce. A taky dají bramborákům pěknou barvu. :-K

Frantiska Frantiska

27. 10. 2017 10:18

cathleen: s mrkví jsou sladší :) to ne každěmu vyhovuje, ale kdo má rád mrkev, tak je to moc dobre.

cathleen cathleen (moderátorka)

27. 10. 2017 10:13

S mrkví jsem je ještě nezkoušela a neumím si tedy zcela představit, ale víš, že brambory a já...<3
Pórek bych v nich asi poznala, ale jak je tam cítít ta mrkev? Jsou vláčnější?:-K

mika59 mika59

26. 10. 2017 19:05

jemmy: ;-);-):-K

jemmy

26. 10. 2017 18:42

<3Ty sou,mnam..............:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborák s mrkví pórek recepty mrkev recepty bramborák z mrkve recept mrkev porek bramboráky na hrubo bramboracky z mrkev bramborák s pórkem vyborne recepty s porkem mrkev s vejcem recepty s porkem a mrkvi bramborak s mrkví. mrkev do bramboraku brambory porek zampiony mrkev kukurice branboráky s mrkví bramboráky s mrkví a celerem bramboraky s mrkvi a se slaninou bramoboráky zapečené brambory s mrkví a pórkem bramoboráky z mrkví

Suroviny: brambory, mrkev, pórek, vejce, česnek, mouka hladká, mléko, majoránka, sůl, pepř mletý, kmín celý, olej

TopRecepty.cz

Bramboráky s mrkví a pórkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kxAx