Špaldové bagely s brusinkami
Suroviny
Porce: 6 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 7 392 kJ / 1 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,24 g |
Tuky | 49,13 g |
Vláknina | 44,30 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 252,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
S čím budou bagely skvěle chutnat k snídani? Dočtete se na mém blogu i s dalšími tipy zde:http://www.vareniste.cz/spaldove-bagely-s-brusinka...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 10 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 20 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 1 hodinou
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 6 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 8 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 9 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 11 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 12 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 13 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 13 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: sušenky z celozrnné špaldové mouky s s brusinkami recepty jedná třetina špaldové mouky
Suroviny: droždí, mléko, cukr, máslo, žloutek, mouka špaldová hrubá, mouka špaldová celozrnná hladká mouka, sůl, skořice, ořech muškátový, brusinky, vejce
Špaldové bagely s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n0m4
0 názorů