Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 348 kJ / 83 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,78 g |
Tuky | 0,32 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,44 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 14,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli rozpulte a nakrájejte na co nejtenčí plátky.
Krok 2: Cibuli vrstvěte na talíř, každou vrstvu posypte solí a sumachem. Nechte odležet 20-30 minut. Cibule pustí tekutinu a částečně ztratí palčivost.
Krok 3: Podávejte posypané hladkolistou petrželí jako přílohu k červenému masu. Maso nesolte, salát je dostatečně slaný.
Zveřejněno 17. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulový salát se sumachem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gOK9
Moje poznámka
Cibulový salát se sumachem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gOK9
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 2 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 2 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 3 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 3 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 5 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 5 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 5 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 5 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 5 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 6 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 7 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 7 hodinami
Tématické fráze:
rajčatový salát se sumach
Suroviny:
cibule,
koření,
sůl,
petrželka hladkolistá
Komentáře (1)