Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slávky středomořské

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 10. 2017 00:33

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 866 kJ / 1 402 kcal
Bílkoviny69,07 g
Tuky56,76 g
Vláknina16,33 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 3,76 g
Sůl10,00 g
Sacharidy71,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

19. 10. 2017 21:17

Myslím, že nad vaše rozlišovací schopnosti je i ochota přijmout jakoukoliv kritiku. To, že tu je recept už několikrát - budiž, to už prý nevadí, to, že opravíte suroviny bez poznámky, takže jsou komentáře nadbytečné a bez logiky, to, že někomu nemusí chutnat, co do jídla nacpete... vše vám připadá jako neoprávněný útok. Když tu něco napíšete, můžete přece s odezvou počítat - a nemusí být vždy jásavá, i to patří k věci. Za sebe nevím, jestli mám brilantní úsudek, ohromující inteligenci a excelentní znalost češtiny, mám ale především snahu udržovat v receptech alespoň základní pořádek a formu - a to i v takových, o které byste neopřela vařečku. Vtipná bezesporu jste, ale trošku soudnosti a nadhledu by neškodilo:-)

Karolina09 Karolina09

19. 10. 2017 19:40

Slibuji, naučím se počítat, ty listy bazalky - uno, due, tre, quattro... a vlastně raději karty a do Casina - Monte Carlo, né v Badenu je větší a ty Kartenzähler tam pouští. Né už tak jsem si to u topkuchařů podrobila... Tedy Drobek není to něco jako 120 kg? A to je autorita. Nu což, toužím po tom být moderátorkou a co je k tomu třeba? Brilantní úsudek, ohromující inteligence, excelentní znalost češtiny a něco navíc? Vlastně ne, to je nad mé rozlišovací schopnosti. Jo a ta bazalka patří na hlavu, bystří mysl, a protože jsem ji tak nepoužila, moje chyba, opomněla jsem bazalku uvést v surovinách a následně v textu. A dopočítat se množství.... Příště husa, husa na smetaně? To ne, politický nádech ale co husí krev na cibulce? Jen, kde ji sehnat? Igen?

casino casino

18. 10. 2017 19:16

Drobek:
Máte recht:yes: Totok je ale něco úúúplně jiného a autorka se patrně rafinovaně popasovala s podobnými recepty ;-(
No, nevím kolik je "svazek bazalky", ale patrně to bude množství větší než malé8-(
Nevím také, jak jiní mediterranci, ale např. Italové jsou v užívání bazalky na náš vkus poměrně umírnění (počítají na lístky, resp. na větvičky).
Nevím ani, jak to může chutnat, protože jsem mušle s bazalkou ještě nejedl a nic to neznamená, ale stejně si to nedokážu s takovým množstvím představit a ani v nejhorším snu se mi o tom nezdálo...:-D

jemmy

18. 10. 2017 16:48

hosta: ok,ja jsem to cetla az po doplneni.

hosta hosta

18. 10. 2017 16:35

jemmy: bylo doplněno až po dotazu;-)

jemmy

18. 10. 2017 16:22

danielle72: V postupu 4;-)

danielle72 danielle72

18. 10. 2017 13:04

Ta bazalka patří kam?

Drobek Drobek

18. 10. 2017 09:57

magdalena66 magdalena66

18. 10. 2017 08:47

:yes:<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slávky recept recept slávky slávky na smetaně mušle stredomorske recept na slávky salat ze slavek slávky středomořské recepty recepty ze slávek středomořských mušle slávky recept středomořské mušle recepty recept na mušle slávky slávky na česneku slavky na stredomorsky zpusob recept slávky na smetaně slávky na česneku recept mušle slávky recept.cz slávka středomořská chut recepty na slávky slávky top recepty

Suroviny: slávky, olej olivový, rajče, česnek, petrželka hladkolistá, bazalka čerstvá, víno bílé suché, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Slávky středomořské

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kxqX