Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 347 kJ / 2 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,09 g |
Tuky | 158,28 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 3,13 g |
Sůl | 7,67 g |
Sacharidy | 2,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karlovarský kotouč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gj4Z
Moje poznámka
Karlovarský kotouč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gj4Z
Nejnovější recepty
Těstoviny s houbami a kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Smažená kapusta
Přidáno před 19 hodinami
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 20 hodinami
Jablečné řezy s pudinkem
Přidáno před 21 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 22 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno 1. 10. 2025 09:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí hospodský guláš
vlnovy@seznam.cz před 40 minutami
Špagety à la carbonara
AnKo312 před 57 minutami
Kokosové kostky
elcarmont2 před 1 hodinou
Kuře kung-pao
jarmila58 před 1 hodinou
Vynikající mrkvové řezy
kraka před 1 hodinou
Pórková polévka s česnekem
TondaJ před 1 hodinou
Dýňová polévka s mrkví
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera
AlenkaK před 1 hodinou
Nejlepší nadýchané muffiny
mana080 před 3 hodinami
Rýžový nákyp se švestkami
martianekk před 4 hodinami
Tématické fráze:
karlovarsky závitek,
karlovarský vepřový kotouč,
vepřová roláda karlovarský kotouč,
recepty teleci maso karlovarsky kotouč,
karlovarsky jidlo,
karlovarská pečeně,
kančí pečeně,
karlovarské maso recepty,
karlovarsky knedlík normy,
karlovarská roláda,
katlovarský kotouč recept,
karlovarska roláda s z vepřového masa,
pečený kotouč,
karlovarký kotouč,
vepřový kotouč karlovarský,
karlovarskýkotouč,
vepřová roláda (karlovarský kotouč,
vepřový karlovarský kotouč,
karlovarský ktouč,
karlivarsky kotouc
Suroviny:
maso telecí,
slanina,
pepř,
vejce,
olej,
kapary,
mouka hladká,
kost
Komentáře (3)