Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 347 kJ / 2 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 200,09 g |
| Tuky | 158,28 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,28 g |
| Sodík | 3,13 g |
| Sůl | 7,67 g |
| Sacharidy | 2,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karlovarský kotouč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gj4Z
Moje poznámka
Karlovarský kotouč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gj4Z
Nejnovější recepty
Kotleta s pečeným bramborem na rozmarýnu
Přidáno před 1 hodinou
Hruškový štrůdl s ořechy
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí srdíčka na ajvaru a lučinový knedlík (nízkosacharidová strava pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem a mrkví v rajčatové omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kostky po Znojemsku
Přidáno před 4 hodinami
Plněná sekaná z plecka
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
SimonkaMona před 1 hodinou
Dort ořechový
vikinka09 před 1 hodinou
Dětský punč
Nazarukraine před 1 hodinou
Pěry z bramborového těsta
u4285996806 před 3 hodinami
Rozlítaní ptáčci
VeronikaRob před 3 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
monyss před 5 hodinami
Kuře na paprice asi trochu jinak
fugarka před 7 hodinami
Česnečka II
Kajkajak před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
PetraStenzel před 8 hodinami
Tématické fráze:
karlovarsky závitek,
karlovarský vepřový kotouč,
vepřová roláda karlovarský kotouč,
recepty teleci maso karlovarsky kotouč,
karlovarsky jidlo,
karlovarská pečeně,
kančí pečeně,
karlovarské maso recepty,
karlovarsky knedlík normy,
karlovarská roláda,
katlovarský kotouč recept,
karlovarska roláda s z vepřového masa,
pečený kotouč,
karlovarký kotouč,
vepřový kotouč karlovarský,
karlovarskýkotouč,
vepřová roláda (karlovarský kotouč,
vepřový karlovarský kotouč,
karlovarský ktouč,
karlivarsky kotouc
Suroviny:
maso telecí,
slanina,
pepř,
vejce,
olej,
kapary,
mouka hladká,
kost
Komentáře (3)