Bramborovo-chřestová polévka

tejaja Kuchařka: tejaja

Polévky 1 názor

Suroviny

500 g bílého chřestu
3 brambory
100 g uzené slaniny
olej
1 lžíce kurkumy
sůl
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Odrežeme hlavičky špargle a dáme ich nabok.
    Špargľu ošúpeme, nakrájame na kúsky, zemiaky narežeme na kocky a spolu v osolenej vode s kurkumou varíme asi 15 min. Potom zeleninu rozmixujeme.

  2. Slaninu nakrájame na malé kocky a dáme vyškvariť. Akonáhle začne púšťať tuk, pridáme hlavičky špargle a na slabom plameni restujeme, kým sa slanina nevyškvarí úplne.

  3. Do tanierov dáme polievku a vložíme hlavičky špargle so slaninou a tukom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bramborovo-chřestová polévka

Tématické fráze: chřestova polévka s bramborem bílý chřest recepty chřestová polévka z bramborem recept

Zapomněl/a jsem heslo