Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhlovo-houbový nákyp se sardinkami

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 154 kJ /
754 kcal
Bílkoviny50,94 g
Tuky51,69 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 587 mg
Sodík 2,12 g
Sůl5,17 g
Sacharidy16,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pšeno (jáhly) uvaríme vo vode domäkka. Krok 2: K uvarenému pšenu pridáme vajcia, nastrúhaný syr, sardinky, narezané šampiňóny a cibuľu a premiešame. Ak treba, dosolíme. Krok 3: Zmes preložíme do vymasteného pekáča a pečieme v rúre na 180°C asi 40 minút.
Podávame so šalátom.

Zveřejněno 2. 7. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlovo-houbový nákyp se sardinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KjgM

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlovo-houbový nákyp se sardinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KjgM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jáhlovo rýžový nákyp recept, jáhlovo rýžové rizoto, jahlovo-kroupovy nakyp nakyp

Suroviny:
jáhly, voda, vejce, sýr tvrdý, sardinky, žampióny, cibule, sůl

Přidat fotografie receptu