Jáhlovo-houbový nákyp se sardinkami

tejaja Kuchařka: tejaja

Bezmasá jídla 0 názorů

Suroviny

½ hrnku jáhel
¾ hrnku vody
2 vejce
40 g tvrdého sýru
150 g sardinek (se šťávou)
200 g žampionů
1 cibule
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Pšeno (jáhly) uvaríme vo vode domäkka.

  2. K uvarenému pšenu pridáme vajcia, nastrúhaný syr, sardinky, narezané šampiňóny a cibuľu a premiešame. Ak treba, dosolíme.

  3. Zmes preložíme do vymasteného pekáča a pečieme v rúre na 180°C asi 40 minút.
    Podávame so šalátom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Jáhlovo-houbový nákyp se sardinkami

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: jáhlovo rýžové rizoto jahlovo-kroupovy nakyp nakyp

Zapomněl/a jsem heslo