Zapečený smetanový patizon

Jindriskas Kuchařka: Jindriskas

Doba přípravy: 10 minut 2-3 porce Zeleninová jídla 0 názorů

Suroviny

větší patizon
15 dkg slaniny
vepřové maso (není nutné, ale přidáme slaninu)
150 ml smetany
2 stroužky česneku
3 PL oleje
1 PL vegety
špetka pepře
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Patizon očistíme a nakrájíme na kostičky, slaninu a maso také.

  2. Na troše oleje orestujeme česnek, přidáme zbytek surovin, promícháme a zalijeme smetanou.

  3. Pečeme, dokud se smetana nevsákne do směsi a až zezlátne povrch.

Poznámka

Česnek jsem po orestování vyndala.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečený smetanový patizon

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zapečený patizon s rajčaty zapečený patizon recepty z patizonu patizon recept zapečený patizon recepty recepty patizon zapečeny patizon a z dyně zapečený patizon s rajčaty zapečený smetnový patizon patizon s masem a se smetanou recept na patizon zapečený patizon bez masa patizony recepty patizon zapečený restovaný patizon s pohankou

Zapomněl/a jsem heslo