Marinovaný pečený bůček
Pečené copánky z bůčku marinovaného v zajímavé marinádě z medu, sójové omáčky, balsamica a koření zaujmou jak chutí, tak pěkným vzhledem. Podávat je můžeme jako hlavní chod, nebo jako pohoštění na oslavách.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 14 978 kJ / 3 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,09 g |
Tuky | 297,80 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 7,30 g |
Sacharidy | 72,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
A proč do marinády balsamikový ocet? Já ho dávám do většiny marinád na maso, chuťové ho tam neucítíte, ale maso je šťavnatější a křehčí. Zkuste.
Moje recepty a ostatní fotografie najdete na https://inkitchenopen.blogspot.com/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 9. 2023 12:51
10. 4. 2022 07:59
17. 9. 2018 22:34
palec nahoru
16. 9. 2018 21:28
12. 9. 2018 23:52
12. 9. 2018 21:47
12. 9. 2018 15:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Omeleta se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 21 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno 19. 4. 2024 11:36
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno 19. 4. 2024 11:21
Právě bylo uvařeno:
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
luema uvařil před 2 minutami
Domácí kmínový chleba
Kathy28 uvařila před 6 minutami
Tuňákovo-vajíčková pomazánka
Gabriela01 uvařila před 30 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Rebave uvařila před 34 minutami
Klasické palačinky
linha_v uvařil před 35 minutami
Hrníčkové těsto na palačinky pro mlsné lidi
lun89 uvařil před 40 minutami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Alena Cernik uvařila před 44 minutami
Povidlové šátečky bez kynutí
Obelix uvařila před 57 minutami
Margot řezy (hrnečkové)
nochy uvařil před 58 minutami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
Franibald uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Dobrá polévka patří do sychravého počasí: Naše babičky vařily skvělý vývar, čočkovou s klobáskou, zelňačku i hrstkovou polévku
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: marinovaný pečený bůček marinovaný bůček pečený marinovaný bůček nejlepší pečený bůček peceny bucek vepřový bůček marinovaný pečený pečený buček top recept recept na marinovany bůček pečený bůček top recepty marinovany bucek v sójové omáčce pečený bůček na medu peceny bucek recept bůček recepty peceny bucek marinovany bućek marinovany marynovany bucek marinované pečený bucek vychytávky nejlepší pečený bůček recepty pečený buček marinovaný buček recept
Suroviny: bůček, zázvor, česnek, med tekutý, ocet balsamiko, omáčka sojová, koření, kmín drcený, cibule, sůl
Marinovaný pečený bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v4jL
7 názorů