Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatové řezy s čokoládovou polevou

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

23. 10. 2018 15:42

Suroviny pro 20

20

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie40 775 kJ / 9 746 kcal
Bílkoviny128,40 g
Tuky468,64 g
Vláknina34,28 g
Cholesterol 976 mg
Sodík 586 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy1 236,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Prajem vám dobrú chuť. Recept je z Maďarskej stránky WEBcukrázda...tam si ho treba ale preložiť, lebo je v maďarčine.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenunka Lenunka

25. 10. 2018 10:53

mě se řezy moc líbí :-), ale s těmi měrnými jednotkami musím souhlasit s casinem a Dajdou, taky mi nepřijde zábavné počítat 45 lžic něčeho, umění péct je jistě o radosti si s jídlem vyhrát, ale podle mě vymazlit ho vzhledově třeba, nazdobit jinak nebo tak něco, ne si přípravu užít tak, že si ji ztížím :-), navíc pokud není uvedeno, zda dávat vrchovaté lžíce nebo zarovnané, je to i nepřesné. Ale pokud to někoho baví, tak když si vezmu, že do jedné polévkové lžíce se vejdou cca 3 kávové, lze udělat přepočítáním přípravu ještě o dost zábavnější :-D
ale vypadá to krásně :-):-K

Izabella929 Izabella929

25. 10. 2018 10:49

Dajda: včera večer sa vám muselo poriadne ,,,čkať,,, sme vás menovite spomínali na skype ,ked som mala hovor s Holandskom..vaše myšlienky nás zaujali viacerých....nádherný deň...:-K:-K:-K

Izabella929 Izabella929

25. 10. 2018 10:46

zizala: logika v pečení???? to nemyslíte vážne...keby bolo všetko na tomto svete také jednoduché a logické ani by to nebolo zaujímavé..čím ťažšie sa dopracujem k výslednému efektu, tým viac ma to núti uvažovať, ako to počas pečenia zmeniť, urobiť zaujímavejším a v tom je ten šmrnc..často začínam piecť podľa receptu a keď končím je z toho celkom niečo iné, krajšie a lepšie..umenie pečenia nie v tom nahádzať to na plech bez ladu a skladu, ale pohrať sa s tým, ukázať že aj tak´to sa to dá..a ten čo vymyslel v Maďarsku tieto zákusky bol taký presne ako ja..zaujať toho, čo to bude po mne piecť..nenudiť ho jednoduchosťou..:-K:-K:-K

Izabella929 Izabella929

25. 10. 2018 10:39

Dajda: milá moja, práve v tom spočíva umenie piecť...keby bolo všetko také jednoduché, nebolo by to zábavné...mňa nebaví, len všetko zmiešať a vyliať na plech..treba sa so zákuskom pohrať, vymazlať až potom je to u mňa zákusok..veľa trpezlivosti..:-K:-K:-K

Martick@

25. 10. 2018 10:29

Dajda: Nic jiného jsem od vás a vám podobných ani nečekala. Poklepáváním na ramínka se hecujete k ještě hnusnějším výkonům. Působíte na mne jako gang8-(:-//

Dajda Dajda

25. 10. 2018 10:25

zizala: :yes: :-D:-D:-D:-D

Dajda Dajda

25. 10. 2018 10:23

Martick@: Tak to se musím casina zastat - jeho poznámky k tomuto receptu jsou navýsost praktické. Polévková lžíce je míra opravdu velmi vágní - co se jen najde různých lžic v jedné domácnosti! :-O Kromě toho není jasné, zda se lžíce mají zarovnávat nebo dávat vrchovaté - to je skoro dvojnásobné množství. :-O A jak měřit máslo na lžíce? Nechat ho nejdříve rozpustit - to mi pak nejspíše nějaké rozpuštěné zbyde, tak proč to dělat tak složitě? A proč jednou cukr měřit na lžíce a podruhé vážit, to mi rozum taky nebere. Autorka píše, že je opravdu velmi zkušená kuchařka, tak proč to těm méně zkušeným trochu nezjednodušit:-? Přidává sem recepty proto, aby je ostatní mohli vyzkoušet, nebo snad ne? ;-)

zizala zizala (moderátorka)

25. 10. 2018 10:23

Izabella929: Tak v tom případě jsem také muž, protože zde na stránkách u některých receptů, jejich názvů a postupů logiku marně hledám. :-)

Martick@

25. 10. 2018 10:11

casino: A vy máte asi o kolečko míň a navíc jste otravný jako cosi v kožichu. Autorka napsala recept, recept co se líbí a vám 3krát jasněji než facka napsala, že máte brát nebo nechat být, tak si pečte třeba s řepou a dejte pokoj, nebo si to upečte a napište něco konstruktivního a ne jen ty vaše prakticity8-(:-// napište pro ty línější, jak jste si poradil vy a převažte to. Jen tlacháte o ničem.8-(

Izabella929 Izabella929

25. 10. 2018 09:23

casino: ok..neprekvapivé názory muža..)polepši se...:-K

casino casino

24. 10. 2018 23:05

Nadja:
No, jedno je kolečko, však víte u kterého přepravního prostředku...:-D
Podobné vyjádření by mě nepřekvapilo u kolegyně níže, že;-) ale ruku na srdce: už jste někdy v krátkém sledu dávala po sobě 45:-! PL čehokoli???;-)
Jsem praktik a ač tady vedená diskuze tomu moc nenasvědčuje, tak obvykle i racionálně uvažující osoba;-)
Naposledy jsem lžícoval tady: https://www.toprecepty.cz/recept/57904-after-eight... Pouze 6 PL oleje a i tak jsem "rostl", ač jsem si to zjednodušil: Olej jsem lil nepřetržitě tenkým proudem do PL a tu jsem vždy po naplnění bleskově vyklopil :yes:
Než ale pětačtyřicetkrát lžícovat, tak bych spíše po paměti připravil ošizené křehké těsto, obarvil ho vodou z červené řepy a finíííto:-D
Promiňte, zvláště u dam se nerad dovolávám logiky;-) ale fakt vám přijde obvyklé (naschvál nepíši "normální":-) to, že větší množství cukru se lžícuje a menší množství se váží? :-O;-):-K

Nadja Nadja

24. 10. 2018 21:13

<3 Zajímavé použití rajčatové šťávy - líbí se mi to. :-K Izi, Ty máš vůbec krásné všechny moučníky.
:-O casino: a není to jedno, jestli vážím nebo měřím na lžíce, lžičky, hrnky, ......., i když je to v jednom receptu? Musím ale přiznat, že každá lžíce je jinak velká, proto mám raději vážení, i když odměřování na lžíce používám také.

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 10. 2018 20:57

Izabella929: :-D:yes::yes::yes:

Izabella929 Izabella929

24. 10. 2018 18:48

casino: si strašne zlatý, ale tento recept mám z ,,,WEBcukrázda ,,,teda z Maďarskej stránky na pečenie a ten kto to vymyslel, nadávaj tomu prosím ťa..krásny večer..:-K

casino casino

24. 10. 2018 17:54

Izabella929:
Jj, číst umím...:-D
Proč ale v JEDNOM receptu menší část cukru odvažujete:yes: a větší část téhož pak odpočítáváte po lžících :no::-O
Osobně se domnívám, že jste patrně spojila dva rcp a ten na těsto děláte, bez dalšího přemýšlení, přesně tak jak jste ho obšlehla...;-)

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: izabella řezy jak odměrit 100g když nemám váhu

Suroviny: mouka hladká, olej, šťáva rajčatová, cukr moučkový, vejce, prášek do pečiva, mléko, krupice dětská, cukr vanilkový, máslo, cukr moučkový, korpus, čokoláda hořká, olej, smetana zakysaná, máslo

TopRecepty.cz

Rajčatové řezy s čokoládovou polevou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YPRM