Krůtí soté s hlívou

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Drůbeží maso 1 názor

Suroviny

500 g krůtích prsou
200 g libové anglické slaniny
1 větší cibule
250 g hlívy ústřičné
1 stroužek česneku
sůl
pepř
sladká mletá paprika
1 lžíce sójové omáčky
1 sklenka leča, (nejlépe domácího)
olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky.
    Na lžíci oleje zpěníme nakrájenou cibuli, přihodíme malé kostičky slaniny a restujeme dozlatova. Cibuli zaprášíme lžičkou papriky, přidáme maso a hlívu, nakrájenou na proužky a chvíli to necháme opékat.
    Opečené maso lehce podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme.

  2. Po chvíli přidáme rozmačkaný česnek, sůl a pepř a dusíme dále.
    Když je maso měkké, ochutíme ho sójovou omáčkou a nakonec přidáme lečo.
    Ještě trochu necháme povařit a vypneme.
    Jako přílohu volíme rýži, hranolky nebo čerstvý chleba.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí soté s hlívou

  • kustka kustka

    Mňam-vypadá to luxusně-ukládám a zítra vyzkouším:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: krůtí maso s hlívou krůtí guláš s hlívou krutí maso s hlívou ústřičnou krútí s hlívou kruti nudlicky s hlivou krůtí nudličky s hlívou ústřičnou sote z hlívy krutí prsa s hlivou krůtí recept krůtí prsa zapečená s hlívou krůtí guláš s hlívou ústřičnou soté z hlivy ústřičné krůtí prsa s hlívou ustřičnou kuřecí sote s hlívou ustricnou krůtí maso recept kruta hliva recept krůtí nudličky hliva ústřičná krůtí soté s hlívou ústřičnou krůtí maso s porkem a hlívou krůtí soté se žampióny

Zapomněl/a jsem heslo