Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Prokládaná krkovička

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

12. 7. 2009 00:45

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 089 kJ / 499 kcal
Bílkoviny4,84 g
Tuky33,57 g
Vláknina9,02 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,69 g
Sůl9,00 g
Sacharidy42,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Příloha - různě upravené brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Franibald Franibald

21. 4. 2017 14:20

Dnes jsme měli k obědu.Musím říci,že jsem měla z tohoto receptu trochu obavy,nedokázala jsem si představit,jak to bude chutnat.Když jsem ochutnala marinádu,tak mi zrovna moc nechutnala.Ovšem po upečení se ty chutě tak dokonale propojili,že to nakonec byla vynikající mňamka.:yes:

dzungila

7. 9. 2010 19:32

Dadulo, to mě těší!;-) I u nás patří k oblíbeným jídlům.:-)

Dadula Dadula

7. 9. 2010 17:11

Dělala jsem a bylo to tak výborné, že mi bylo líto, že toho nebylo víc :-!:-! Já i přítel jsme se olizovali tak dlouho, že jsem musela koupit další krkovičku a zítra budu dělat zase :-8

isindy isindy

30. 4. 2010 23:22

tak jsem to lenošení u receptu nevydržela, jdu marinovat, zítra bude obídek jedna báseň :-p. Díky za inspiraci, věřím, že výsledek bude vynikající....

MrazovaJa MrazovaJa

18. 3. 2010 21:05

Vyzkoušeno a nemá to chybu!!! Je to opravdová mňamka!

Eliza Eliza

25. 2. 2010 05:45

Nene, Andrejko ;-), to je tvůj recept, zase takové zásadní inovace jsem neprovedla... Díky za něj :-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 2. 2010 09:31

:-p:yes::yes:

dzungila

23. 2. 2010 21:01

Eli, takže vlastně skoro nový recept, co?:-) Jsem ráda, že chutnalo a fotkám tleskám.:yes::-K

Eliza Eliza

23. 2. 2010 19:19

Andrejko, dnes došlo na tento recept a je to moc-moc dobré, maso je krásně šťavnaté :-p a přílohu jsem díky své lenosti vyrobila současně - prostě jsem pod maso dala brambory nakrájené na kostičky. A protože jsem měla otevřené pivo :-8, párkrát jsem ho tam při pečení cmrndla, čímž se vytvořila i dobrá šťávička...:-p
Bod jsem ti už poslala s prvním komentářem, takže teď už jen díky a pár obrázků...:-):-K

Eliza Eliza

30. 1. 2010 08:57

Určitě :-p. Právě jsem probrala všechny tvoje recepty a fakt mi některé utekly - hlavně ty z léta, to jsem vůbec nebyla na internetu. Takže jsem to napravila, potěšila se s tvými fotečkami a rozšířila stránky svých oblíbených receptů...;-):-K

dzungila

30. 1. 2010 08:50

Eli, tak vyzkoušej.;-) Vím, že při vaření používáš podobné suroviny, takže by ti tahle krkovička určitě chutnala.:-)

Eliza Eliza

30. 1. 2010 08:20

Tenhle recept mi totálně unikl :-O a přitom vypadá tak úžasně. :-p:yes: A ty překrásné fotky...
+:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z krkovice marinada na krkovicku vepřová krkovice prokládaná krkovička recepty krkovička krkovice recept prokládaná vepřová krkovice krkovice recepty recepty z krkovičky krkovička pro přátele marinada krkovicka pokrmy z krkovičky recepty na pokrmy z krkovičky recepty na krkovici recepty s krkovicky recept z krkovicky mňamka z krkovičky krkovice v troubě s brambory prokládáná kotleta recept z krkovice

Suroviny: krkovice vepřová, slanina anglická, cibule, česnek, olej, kečup sladký, koření grilovací, paprika sušená sladká, vegeta, pepř, kmín drcený, voda

TopRecepty.cz

Prokládaná krkovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4811