Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Prokládané maso

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

5. 6. 2011 12:37

Suroviny

Porce: 6-8

Nutriční hodnoty

Energie3 769 kJ / 901 kcal
Bílkoviny55,46 g
Tuky30,84 g
Vláknina18,65 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,10 g
Sacharidy93,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Blesk-Recepty čtenářů, autorkou je Zuzana Brázdová z Humpolce

Mezi moje oblíbené patří Recepty z jednoho hrnce a tento mě nezklamal.

Původně jsem vařila na 2 dny, ale večer byl hrnec prázdný :-)

Kdo nemusí vepřové, lze určitě nahradit krůtím, nebo kuřecím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 6. 2011 15:29

jahoda:Díky jahůdko za info;-)až teď ta Tvoje nádhera na mě mrkla z náhodných;-)tak jsem si přečetla odpověď:-)To by mě nenapadlo;-):-))

spagetka spagetka

6. 6. 2011 10:27

jahoda: tak ředkva by mě nenapadla :-D:-D:-D:yes::yes::yes::-K

jahoda jahoda

6. 6. 2011 10:21

Anna Kocikova:
Aničko, sklízela jsem poslední ředkve a tato pokroucená mě padla do oka, tak jí říkám - ty půjdeš na talíř:-D;-)
Díky za milé komentáře všem:-K

spagetka spagetka

6. 6. 2011 10:14

Anna Kocikova: Ani, není to feferonka?

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 6. 2011 10:03

:-*+9:yes:za lahodnou dobrotu:-pTaké by mě zajímal"ptáček":-))který tak krásně z hromady masa vykukuje;-):-))z čeho je vyroben:yes:

Patricie

5. 6. 2011 20:06

:-KTakový recept se vždycky hodí:-D:-D+:yes:

srettka

5. 6. 2011 17:31

tož toto vypadá dobře, tolik chutí a samá mňamka a z jednoho kotlika, no ideál:-p:-p
a co to tam kouká za okřídlenou anakundu??:-O vono to i jazyčisko vystrkuje:-O

suslajda suslajda

5. 6. 2011 17:24

:-p:-pnádherná mňamka:-*:yes::yes:+6

rebeka rebeka

5. 6. 2011 13:56

poezie na talíři:yes::yes: nádhera:-K:-K:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 6. 2011 13:54

Jahůdko, předběhla jsi mne!!!:-D Já si to schovávám, že to vyzkouším, tak aspoň už to tady vidím;-):yes:

jirholu jirholu

5. 6. 2011 13:05

Jídla z jednoho hrnce dělám ráda ;-), jsou dobrá :-p , všechno je hotové najednou a minimum nádobí :-O +1:yes:

spagetka spagetka

5. 6. 2011 12:53

jahůdko - eintopfy u nás jednoznačně vedou :-p:-p:yes::yes:, mám rozdělanou feferonovou hořčici a se zeleným pepřem, musej se spotřebovat, jinak :-p:-p:yes::yes:

Jana Pá

5. 6. 2011 12:51

:-O:-D:-p:yes:, už zase tisknu, snad se mě dnes už podaří udělat, mám zrovna plecko nachystáno k zítřejšímu obědu a jídlo z jednoho hrnce mám ráda:yes::-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprove maso prokladane co se zbylymi rizky prokládané vepřové maso prokládané maso masem pomalu pečené trhané maso co se zbylými brambory maso prokladane brambory prokladane pecene maso prokládaný salát recept co se zbylým pečeným vepřovým masem co se zbylým pečeným masem co se zbylimi rizky prokladane řízky co se zbylým masem prokládané maso s brambory prokládané brambory s masem calzone s krůtím masem prokládané brambory krkovici top recepty pro nejmensis masem z vepřového masa co se zbylym masem na klobasy

Suroviny: řízek vepřový, mrkev, petržel, celer, klobása pikantní, brambory, sýr nastrouhaný, cibule, hořčice hrubozrnná, omáčka sojová, koření, sůl, pepř, kečup sladký, olej

TopRecepty.cz

Prokládané maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vmQ0