Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mexické fazole

Připravte si s námi sytou, pikantní směs fazolí, zeleniny, klobásy a slaniny. Pokud použijete fazole hotové, konzervované, bude příprava pokrmu opravdu rychle hotová. Nejlépe chutná s krajícem čerstvého chleba.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

12. 7. 2009 20:25

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie725 kJ / 173 kcal
Bílkoviny5,31 g
Tuky1,41 g
Vláknina10,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme přidat i restované, na nudličky nakrájené vepřové nebo hovězí maso. Posypat můžeme nahrubo nastrouhaným sýrem - kdo má rád sýr.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Láda Podvazek

3. 3. 2014 19:43

Šlo to ale jedině doma -- v hospodě bych to nejedl!!!!!

savlinka savlinka

2. 8. 2012 21:38

tak to musí být dobrota..:yes::yes::yes:jako vždy:yes::yes::yes:hamu -papů od tebe:yes::yes::yes:

Andula

8. 9. 2010 14:16

ataata, mexicane znaji jak syr, tak smetanu. To k mexickemu jidlu patri :-p autorka ma pravdu, i kdyz je recept poupraveny "po cesku" ;-)

ataata

30. 8. 2010 20:50

Když jsem něco podobného udělal zedníkům, tak jen mlaskali. Když jsem jim k tomu dal čerstvý chléb, tak tam bylo jak v plynové komoře.
Jen ty fazole dávám přímo v chilli omáčce, a nedávám ani zakysanou smetanu a strouhaný sýr (ty asi mexičané neznají), ale zato dám trochu majoránky a kečupu (hot - ostrý).
Výsledek je ale podobný - chutná bašta, která vždy potěší.

Gabina_I

13. 7. 2009 08:14

sýr na hrubo, je to taková oranžová koule nevím jak se jmenuje ale je tučnější takže se rozpustí dobře. Dávám tam vesměs učné sýry, takže i gouda, madeland, sýry ementálského typu atd...co je v lednici a určitě na hrubo. Nudle to nejsou, ty tam nepatří.

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 7. 2009 22:07

Možná, že by to s sebou Jack London netahal, to by se pronesl:-)):-D, ale jinak, ten recept špatný není, pro milovníky fazolí a ostřejších jídel;-):yes::yes:

vybusna vybusna

12. 7. 2009 21:16

allis:-D:yes:

allis

12. 7. 2009 20:46

Obávám se, že jack London by byl rád za samotné fazole, to ostatní by s sebou asi radši netahal, ačkoli, pokud by se už ocitl v Mexiku....:-D

Jana Pá

12. 7. 2009 20:31

Dělám také, ale Gábi - to nastrouhané na fotce - je to sýr nebo nudle:-? Nám doma to chutná i když já tam musím ještě přidat, jak píše Gábina maso:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mexicke fazole mexické fazole recept recept mexické fazole recept na mexické fazole mexicke fazole s klobasou fazole mexické mexické recepty recepty mexické fazole mexické fazole bez masa mexické fazole s klobásou recept mexický fazole mexické fazole top recept mexické fazole recepty recept fazole mexické recepty na mexické fazole meksicke fazole mexickéfazole maxické fazole fazolové recepty fazole mexiko

Suroviny: fazole červené, slanina, klobása, cibule, kukuřice sterilovaná, kapie, rajče, olej, pepř mletý, sůl, paprika sušená sladká, chilli, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Mexické fazole

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/98Jx