Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 653 kJ / 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,10 g |
Tuky | 33,99 g |
Vláknina | 7,57 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 659 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 16,39 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové po debrecínsku v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lwxr
Moje poznámka
Vepřové po debrecínsku v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lwxr
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
prochajdam před 21 minutami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
Chlebajez před 50 minutami
Pórková polévka s vejci, bramborami a lahůdkovým droždím
brtna před 1 hodinou
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 2 hodinami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 3 hodinami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 7 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 13 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 15 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
veprova plec po debrecinsku,
plec po debrecinsku,
vepřové po debrecínsku,
kyta po debrecínsku,
vepřove maso v ph.,
recept na debrecinsku sumku,
vepřové z ph recepty,
vepřová kýta na po debrecinsku
Suroviny:
plátek vepřový,
sádlo,
slanina uzená,
paprika sušená sladká,
cibule,
česnek,
pepř,
protlak,
voda,
klobása,
paprika,
rajče,
jíška,
smetana 12%
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.