Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 773 kJ / 1 858 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,13 g |
Tuky | 13,63 g |
Vláknina | 25,08 g |
Cholesterol | 46 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 347,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné žemličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6gm
Moje poznámka
Celozrnné žemličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6gm
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 9 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno 14. 6. 2025 15:01
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 2 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 3 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 5 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 7 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 8 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 9 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 9 hodinami
Tématické fráze:
pečeme z celozrnné mouky,
kaiserky recept,
otruby recepty,
žemličky,
celozrné kaiserky,
recept na kaiserky,
domácí celozrnné kaiserky,
celozrnné kaiserky,
celozrnne kaiserky recept,
otruby použití,
celozrnn kaiserky,
kaiserky celozrné recept,
otruby recept,
pečeme z otrub,
zemlicky top recepty,
pšeničné otruby recepty,
žemličky s černým pivem,
celozrné kaiserky recept,
celozrné recept,
otruby použití a recepty
Suroviny:
voda,
kefír,
tvaroh,
droždí čerstvé,
mouka celozrnna pšeničná,
otruby,
cukr,
sůl
Komentáře (3)