Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 773 kJ / 1 858 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,13 g |
Tuky | 13,63 g |
Vláknina | 25,08 g |
Cholesterol | 46 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 347,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné žemličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6gm
Moje poznámka
Celozrnné žemličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6gm
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 12 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 12 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 12 minutami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 21 minutami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 4 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 4 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 4 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 4 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 4 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 5 hodinami
Tématické fráze:
pečeme z celozrnné mouky,
kaiserky recept,
otruby recepty,
žemličky,
celozrné kaiserky,
recept na kaiserky,
domácí celozrnné kaiserky,
celozrnné kaiserky,
celozrnne kaiserky recept,
otruby použití,
celozrnn kaiserky,
kaiserky celozrné recept,
otruby recept,
pečeme z otrub,
zemlicky top recepty,
pšeničné otruby recepty,
žemličky s černým pivem,
celozrné kaiserky recept,
celozrné recept,
otruby použití a recepty
Suroviny:
voda,
kefír,
tvaroh,
droždí čerstvé,
mouka celozrnna pšeničná,
otruby,
cukr,
sůl
Komentáře (2)