Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 773 kJ / 1 858 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,13 g |
Tuky | 13,63 g |
Vláknina | 25,08 g |
Cholesterol | 46 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 347,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné žemličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6gm
Moje poznámka
Celozrnné žemličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6gm
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 6 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 9 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 9 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 8 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 8 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 9 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 9 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 10 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 10 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 11 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 11 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 12 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 13 hodinami
Tématické fráze:
pečeme z celozrnné mouky,
kaiserky recept,
otruby recepty,
žemličky,
celozrné kaiserky,
recept na kaiserky,
domácí celozrnné kaiserky,
celozrnné kaiserky,
celozrnne kaiserky recept,
otruby použití,
celozrnn kaiserky,
kaiserky celozrné recept,
otruby recept,
pečeme z otrub,
zemlicky top recepty,
pšeničné otruby recepty,
žemličky s černým pivem,
celozrné kaiserky recept,
celozrné recept,
otruby použití a recepty
Suroviny:
voda,
kefír,
tvaroh,
droždí čerstvé,
mouka celozrnna pšeničná,
otruby,
cukr,
sůl
Komentáře (3)