Zelenina zapékaná s vařeným masem

tejaja Kuchařka: tejaja

Zeleninová jídla 0 názorů

Suroviny

2 střední červené řepy
2 stonky řapíkatého celeru
1 batát
maso z polévky (cca 300-400 g)
2,5 dl vývaru
100 g uzené slaniny
tymián
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Surovú cviklu a batát nakrájame na kolieska, zeler na tenšie plátky. Mäso nakrájame na kocky.

  2. Do zapekacej misky vrstvíme: cvikla, posypeme tymiánom a soľou, zeler, posypeme tymiánom, mäso, posypeme korením a batát, posypeme soľou a korením.

  3. Zalejeme vývarom a zakryté dusíme v rúre na 190°C asi 30 minút. Potom odkryjeme, navrch poukladáme plátky slaniny a zapečieme ešte asi 10 minút.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zelenina zapékaná s vařeným masem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: recept co s vařenými masem