Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 751 kJ / 897 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,50 g | 
| Tuky | 76,50 g | 
| Vláknina | 10,00 g | 
| Cholesterol | 250 mg | 
| Sodík | 80 mg | 
| Sůl | 0,25 g | 
| Sacharidy | 37,50 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Studená jahodová polévka, mňamka kterou dělávala mamka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v12n
Moje poznámka
					
				
Studená jahodová polévka, mňamka kterou dělávala mamka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v12n
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 minutami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							ovocná kahuda
						
					
						Suroviny:
						
							jahody, 
						
						
							smetana ke šlehání, 
						
						
							sladidlo
						
					
	
			
Komentáře (14)
S těmi názvy je to občas zmatek i zábava. Naposledy jsem se takhle bavila s kolegyní o pečánkách a pak jsme došly k tomu, že já mluvím o chlebu obaleném ve vajíčku a osmaženém, ona o pokrmu z brambor.
V sezoně si občas taky připravím, podle oka bez vážení a měření
Jestli nevadí, přidávám foto.
Proč pa ta nostalgie, he?
V sezonu toto míváme denně
Pravda, někdy i bez šlehačky, leč to už patrně není ta pravá polévka, že