"Tatarská omáčka" z dýně nebo cukety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 914 kJ / 2 848 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,87 g |
| Tuky | 250,61 g |
| Vláknina | 18,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 138,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše dáme do hrnce a společně vaříme. Necháme vychladnout a přidáme ½ kelímku hořčice a 1 dl octa.
Krok 2: Potom vše rozmixujeme, nalijeme do skleniček a sterilizujeme 15-20 minut při 80°C.
Krok 3: Je to výborná „tatarská“ omáčka k masu a uzeninám.
Zveřejněno 7. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Tatarská omáčka" z dýně nebo cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XWgm
Moje poznámka
"Tatarská omáčka" z dýně nebo cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XWgm
Nejnovější recepty
Kokosové sušenky
Přidáno před 9 minutami
Drážďanská štóla
Přidáno před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 11 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jehněčí guláš
stanavokr před 59 minutami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 2 hodinami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 8 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 9 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 9 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 10 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 11 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 12 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
omáčka z dýně
Suroviny:
dýně,
paprika,
cibule,
česnek,
feferonka,
sůl,
pepř mletý,
olej,
cukr,
hořčice plnotučná,
ocet
Komentáře (2)