Vepřová pečeně po frankfurtsku
Porce masa prošpikovaná párky zaujme nejen hezkou mozaikou na talíři. Podle druhu a kvality zvolených párků můžeme ovlivnit i výslednou chuť omáčky. Čím kvalitnější surovina tím výraznější bude chuť.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 212 kJ / 1 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,91 g |
Tuky | 55,27 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 23,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chuť omáčky je závislá na tom, jaké párky použijeme, proto vybereme nějaké kvalitní výraznější chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 8. 2022 09:03
17. 12. 2020 11:27
21. 8. 2019 11:09
21. 8. 2019 11:09
21. 8. 2019 10:15
20. 8. 2019 22:53
Opravdu jídlo tohoto názvu bez papriky
No, nakonec proč ne, že
20. 8. 2019 21:50
20. 8. 2019 21:50
20. 8. 2019 21:43
20. 8. 2019 21:23
20. 8. 2019 20:50
20. 8. 2019 20:25
20. 8. 2019 20:11
20. 8. 2019 20:00
20. 8. 2019 19:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 1 hodinou
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 15 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 15 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 16 hodinami
Sýrové bulky
Přidáno před 22 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Právě bylo uvařeno:
Plátky panenky na másle
Zuzka1023 uvařila před 15 minutami
Ovesný koláč s jogurtem a ovocem
katka639 uvařila před 52 minutami
Masové kuličky v rajské omáčce
tomikk81 uvařila před 58 minutami
Bramborové krokety se sýrem a anglickou slaninou
Monika.b19 uvařila před 1 hodinou
Kynutý makový závin
monika.jandikova uvařila před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
gedzitka uvařila před 2 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 5 hodinami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 8 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vepřová pečeně z trouby voní po hořčici: Chuť a šťavnatost jí dodá slanina i kyselá okurka, vysušení masa zabrání jeden fígl
Velký přehled nejznámějších druhů párků: Frankfurtské se hodí do polévky, debrecínské na gril a spišské k zapékání
Jak správně špikovat maso? Zůstane pěkně šťavnaté a má výrazně lepší chuť
Další recepty
Tématické fráze: vepřová pečeně vepřová pečeně vcelku recept vepřová pečeně recept vepřová pečeně recepty vepřová pečeně vcelku top recepty vepřová pečeně pečeně veprove recept veprova pecene veprova pecene s parkem vepřové po franktfurtsku pečené vepřové maso recepty maso po frankfurtsku vepřová pečeně. top recept maso po franfurtsku zbytek vepřová pečeně vepřová pečeně vcelku videorecept vepřové maso s párkem recepty z vepřové pečeně recept na veprovou peceni vepřová pečeně po
Suroviny: pečeně vepřová, párky, cibule, česnek sušený, tymián, sůl, pepř mletý, mouka hladká, vývar masový, olej
Vepřová pečeně po frankfurtsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z1lv
21 názorů