Krevety na grilu jako špíz

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: cca 45 minut včetně přípravy 3+ Mořské plody 0 názorů

Suroviny

600 g mražených krevet s ocasem
2 střední cibule
6 cherry rajčátek
Marináda:
citronová šťáva
petrželka
uzená paprika
sůl
mletý pepř
olivový olej
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Do větší mísy dáme mražené krevety a studenou vodu, necháme několik minut rozmrazit. Scedíme. V misce smícháme ingredience na marinádu a krevety v ní necháme cca půl hodiny uležet.

  2. Mezitím nakrájíme cibule na menší kousky a rajčátka na půlměsíčky. Pak na špejle napícháme postupně cibuli, krevety, rajčátka a dáme je na rozpálený gril, tak 3-4 minuty na stranu. Podávala jsem s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Krevety na grilu jako špíz

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: krevetový špíz recept

Zapomněl/a jsem heslo