Bažant zapečený se sýrem (Kanada)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 412 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,51 g |
Tuky | 46,42 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 1,36 g |
Sůl | 3,38 g |
Sacharidy | 30,53 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2019 21:19
casino: Nestrašte, to není jelen!
28. 11. 2019 21:17
hospodyne: Z bažantí slepice je nejlepší polívka, mám recept není tady, ale musíš do ní udělat knedlíčky z bažantích jater, doufám, že si je nevyhodila.
28. 11. 2019 21:16
hospodyne:
No, stran toho "úlovku" být vámi, tak v profilu smáznu datum narození a budu doufat, že mě nikdo nenapráská...
No, stran toho "úlovku" být vámi, tak v profilu smáznu datum narození a budu doufat, že mě nikdo nenapráská...
28. 11. 2019 20:59
MamlajdaD: neuvěříte, co se mi stalo. Včera jsem autem srazila bažantí slepici. Ještě žila, když jsem ji vzala do ruky, vypustila spoustu peří. Tak jsem ji musela zaříznout. S tím peřím se mi to ještě nikdy nestalo, syn mi vysvětlil, že to byla obranná reakce, aby slepice mohla uniknout. .Na druhou stranu prý maso může být mimořádně houževnaté po prodělaném stresu. Bažantice je už oškubaná a čeká na Váš recept.Bez sýra, se špetkou div. koření. Jeden bažant nám všem nestačí, ale nebude to bolet, kdybych to neuměla
Podám zprávu.
Podám zprávu.
28. 11. 2019 18:12
Veronika.Hrozna: Dík za odpověď, hned to vyhledám a dám do oblíbených, abych to nemusela hledat, až je budu chtít k něčemu udělat. Moc díky a zdravím!
28. 11. 2019 18:07
MamlajdaD: To jsou bramborové, kynuté krokety. Jemné, jako obláček.Velmi chutná příloha i k libové, trochu suché divině. Bažant ovšem suchý nebyl, to opečení v másle byl báječný nápad.
28. 11. 2019 17:58
tejaja: Mohu jen doporučit, moc nám chutnal, manžel si taky smlsnul a moc chválil. Já říkala, že tam není nic, co by mohlo bažanta namíchnout. Sýr jsem nedala , ale měla jsem dvoje játra, ty šly do omáčky. A dala jsem navíc petrželku , když jsem opékala houby . Víno se může přidat, ale i bez něj, to bude skvělé.
28. 11. 2019 13:36
Veronika.Hrozna: V tom dobrom ti toho bažanta závidím. Krásne fotky.
28. 11. 2019 13:32
Veronika.Hrozná: Moc děkuji za nádherné fotky, jsem nadšená. Jedna hezčí, než druhá! Nic nebudu vybírat, všechny jsou na jedničku s hvězdičkou! A mám plnou pusu slin a chuť si pro ten talíř sáhnout a sníst ti to! Ta příloha vypadá zajímavě, to jsou ty kynuté noky? Ty se mi moc líbí, měla bys na ně přidat recept, vypadají fakt zajímavě. (nekoukala jsem, jestli tu ten recept už nemáš?) Honem si ty noky vyfoť samotné. Moc děkuji za vyzkoušení receptu i za ty parádní fotografie, děkuji na sto tisíckrát! Přeji dobrou chuť a moc zdravím
28. 11. 2019 12:52
MamlajdaD: Můžeš si vybrat fotku na titulku , přeházej je jak se ti líbí víc! Jdu papat! Výbornééé!
28. 11. 2019 12:22
Veronika.Hrozna: moc děkuji za zprávu! Se sýrem, nebo bez sýru, každý podle svého, hlavně, že chutná! Dík a pozdrav!
28. 11. 2019 11:34
Podávám zprávu, právě jsem chutnala, maso je měkké a přidala jsem už smetanu a dopékám ! Houby, bohužel jenom žampiony, jsem přidala před hodinou. Po ochutnání mohu recept jen doporučit, bude to pecka. Kazit to sýrem nemá žádný smysl. Proti receptu , jsem přidala hodně petrželky- houby si jí žádají vždycky.
24. 11. 2019 01:18
Františka: Děkuji za milý komentář! Zdravím!
24. 11. 2019 01:15
zajimava debata, diky ni jsem se dozvedela ze bazant pochazi z Ciny a postupne osidlil velkou cast sveta a nektere druhy jsou i v severni Americe :) "Některé druhy bažantů byly dovezeny do Severní Ameriky, Austrálie i na Nový Zéland, kde se tito stali součásti místní fauny."
23. 11. 2019 20:51
casino: Děkuji za komentář!! Celou dobu se divím, že jste se ještě neozval! Ale s tím, že jste našel ten recept, s tím jste mi udělal fakt radost! No já jsem to opsala, to tady hlásám celou dobu, ale nenapadlo mi to hledat, některé starší recepty se tu nenajdou. Jsem nadšená, že jste nelenil a našel ten původ receptu. Takže vám děkuji na stotisíckrát! Nehodí se napsat, že jste zlatíčko, ale myslet si to můžu, že jo!? jo a o té matematice, to je někdy problematické, ony v kuchyni někdy platí zvláštní matematcká pravidla, nejznámější je: menší půlka a větší půlka! Tak dík a moc zdravím!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Klobásy
Přidáno před 9 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 10 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 11 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 21 hodinami
Lotus cheescake
Přidáno před 23 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno 28. 4. 2024 18:36
Právě bylo uvařeno:
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 55 minutami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 58 minutami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 1 hodinou
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 3 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 3 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 3 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 4 hodinami
Šumavské dalamánky
TAkova uvařila před 5 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
terkaferka13 uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma
Další recepty
Tématické fráze: bažant jako minutka nejlepší recepty na bažanta zajíci viseli jak se dělá bažant na cinu
Suroviny: bažant, sůl, pepř, mouka, máslo, cibule, houby, víno bílé, smetana, sýr
Bažant zapečený se sýrem (Kanada)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xX9n
Kančí kýta s hořčicí
Veronika.Hrozna
Hodnocení receptu je 4,8 (11×)