Vepřové karbanátky po italsku

Nikol3022 Kuchařka: Nikol3022

Mleté maso 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si neoblíbil žádný kuchař
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

1 balení amerických brambor
50 g strouhanky
500 g vepřového mletého masa
2 lžíce petrželky
1 stroužek česneku
50 g strouhaného parmazánu
pepř, sůl
2 lžíce olivového oleje
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Troubu předehřejte na 180-200°C, na plech vyložený pečícím papírem nasypte americké brambory a podle návodu na obalu je upečte. Mezitím udělejte karbanátky: strouhanku, mleté maso, 2 lžíce studené vody, petrželku, česnek a parmazán smíchejte v míse, dobře ochuťte solí a pepřem a pak z hmoty vytvořte karbanátky.

  2. Olej zahřejte v pánvi a pak na něm 7 minut z každé strany opečte karbanátky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Vepřové karbanátky po italsku

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vepřový karbanátek vepřové karbanátky karbanátky z vepřového masa vepřové karbanátky recept veprove karbenatky vepřové karbanátky top vepřove kabonatky

Zapomněl/a jsem heslo