Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 865 kJ / 3 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 308,74 g |
Tuky | 167,09 g |
Vláknina | 89,84 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 872 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 192,13 g |
Postup přípravy
Hlídáme, aby se maso nezačalo rozpadávat. Nakonec přidáme majoránku a dosolíme dle své chuti.
Vypneme a 5-6 hodin čekáme, až se to proleží. Čerstvý je také jedlý, ale koření vejde do masa, až po 5-6 hodinách. Krok 3: Dobře prohřejeme a podáváme s čerstvým chlebem, nebo kynutým knedlíkem. Dozdobíme natí z čerstvé cibulky nakrájené velice najemno.
Zveřejněno 7. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí guláš ze Žitného ostrova
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pMqQ
Moje poznámka
Srnčí guláš ze Žitného ostrova
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pMqQ
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 7 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 58 minutami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 42 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 52 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
srnčí guláš
Suroviny:
kost,
sádlo,
cibule,
paprika,
feferonka,
paprika čerstvá zelená,
voda,
protlak rajčatový,
pepř mletý,
majoránka,
česnek,
sůl
Komentáře (1)