Salát z okurky a ředkviček s tvarohem

Marie Svarcova Kuchařka: Marie Svarcova

Doba přípravy: 15-20 minut 3-4 porce Saláty 0 názorů

Suroviny

1 salátovou okurku
1 svazek ředkviček
10 cm bílé části pórku
1 jarní cibulka
1 vanička tvarohu
sůl
čerstvě mletý pepř
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Okurku škrabkou oloupáme, podélně rozkrojíme, zbavíme semen a nakrájíme na plátky.

  2. Ředkvičky bez listů (listy můžeme použít na pesto) důkladně omyjeme, osušíme na papírové utěrce a nakrájíme na kolečka. Dáme do mísy, osolíme, opepříme a promícháme s tvarohem.

  3. Salát podáváme posypaný nasekanou zelenou cibulkou nebo pažitkou. Výborně se hodí jako lehká večeře nebo svačinka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Salát z okurky a ředkviček s tvarohem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo