Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 792 kJ / 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,07 g |
Tuky | 10,20 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 96,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oškrábeme brambory a nakrájíme na kostičky. Vaříme doměkka se špetkou soli. Brokolici očistíme a vaříme na skus.
Krok 2: Brambory pomačkáme s máslem a přidáme k nim nakrájenou uvařenou brokolici. Osolíme a opepříme dle chuti.
Krok 3: Troubu rozehřejeme na 190 stupňů. Na plech vyložený pečícím papírem do vykrajovátka dávám šťouchanou směs. Kopeček vedle kopečku a peču zhruba 10 minut.
Zveřejněno 26. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gratinované brambory s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZjPE
Moje poznámka
Gratinované brambory s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZjPE
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 21 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 11 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 1 hodinou
Vynikající pizza
bigbys před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Bensat před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 4 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 4 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 5 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 7 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 7 hodinami
Tématické fráze:
gtatinovanéí brambory s brokolicí,
gratinovane brambiry s brokolice,
gratirované brambory s s brokolicí
Suroviny:
brambory,
brokolice,
máslo,
pepř
Komentáře (1)