Kedlubnovo-mrkvový salát s kuřecím masem

maris Kuchařka: maris

Saláty 0 názorů

Suroviny

1 větší mladá kedlubna
2 mrkve
200 g vařeného kuřecího masa
Zálivka:
šťáva z limety
1 lžíce cukru
1/2 lžičky mletého pepře
1 lžíce rybí omáčky
1 prolisovaný stroužek česneku
čerstvý koriandr
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kedlubnu i mrkve očistíme a nakrájíme na delší velmi slabé nudličky.

  2. Zálivku připravíme smícháním uvedených surovin.
    V míse promícháme zeleninu se zálivkou a natrhaným kuřecím masem

  3. Rozdělíme do misek a doplníme lístky koriandru.

Poznámka

Inspirace: vietnamská kuchyně

Kdo nepoužívá rybí omáčku, salát přisolí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kedlubnovo-mrkvový salát s kuřecím masem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo