Postup přípravy
Krok 1: Začala jsem bazalkovým pestem, které jsem udělala z bazalky, parmezánu, olivového oleje, česneku, soli a pepře. Na tyhle noky jsem ho udělala trochu řidší, než obvykle, aby noky hezky obalilo.
Krok 2: Lososa jsem opekla na pánvi na troše oleje a másla tak, aby byl na povrchu dozlatova opečený a uvnitř ještě mírně růžový. Stačí mu tak 3 minuty naprudko. Také jsem orestovala kousky červené papriky, která dodala svěžest.
Krok 3: Mezitím jsem uvařila a scedila noky. Je možné je ješte na másle orestovat dokřupava. Noky obalíme v bazalkovém pestu, přidáme restovanou papriku a opečeného lososa.
Zveřejněno 22. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos s noky s bazalkovým pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpYP
Moje poznámka
Losos s noky s bazalkovým pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpYP
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 20 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 8 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 12 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 16 hodinami
Suroviny:
losos,
noky bramborové,
bazalka čerstvá,
parmazán,
česnek,
olej olivový,
máslo,
paprika čerstvá červená
Komentáře (1)