Krkovička Čarodějka

Luucca Kuchařka: Luucca

Vepřové maso 1 názor

Suroviny

plátky krkovičky
koření Čarodějka
olej
paprika
rajčata
cibule
mozzarella
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Plátky krkovičky naložíme na hodinu až dvě do koření Čarodějka do lednice.
    Maso poté orestujeme na oleji a vložíme do pekáče.

  2. Na maso poté klademe zeleninu nakrájenou na plátky a zasypeme sýrem. Dáme do trouby, aby se rozpustil sýr.

  3. Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými bramborami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 143 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krkovička Čarodějka

  • yanull yanull(moderátorka)

    Maso je dobré v dostatečném předstihu vyndat z lednice, aby před smažením mělo pokojovou teplotu.

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo