Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 153 kJ / 3 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,60 g |
Tuky | 58,84 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,49 g |
Sacharidy | 494,43 g |
Postup přípravy
Poté přidáme kapku oleje, do pánve vlijeme vejce, zakápneme sójovou omáčkou, zamícháme a klasicky usmažíme jako míchaná vejce, jen je tentokrát uděláme trošku sušší. Krok 2: Odložíme k masu, opět přidáme kapku oleje, kurkumu a chilli, poté vsypeme mrkev a promícháme. Orestujeme dozlatova, pak zalijeme asi 2 lžícemi vody, zakryjeme pokličkou a necháme maličko změknout, mrkev by měla zůstat tzv. na skus. Krok 3: Poté přidáme maso, vejce a rýži, dochutíme sójovou omáčkou. Při servírování dozdobíme jarní cibulkou.
Zveřejněno 30. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená rýže s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kqVr
Moje poznámka
Smažená rýže s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kqVr
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 9 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 9 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 24 minutami
Banánová bábovka
Noumik před 1 hodinou
Rybízový sirup
gasli před 1 hodinou
Houskové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Koprová omáčka s hovězím masem
Ashelin před 2 hodinami
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 4 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 4 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 5 hodinami
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 5 hodinami
Suroviny:
rýže,
kuřecí stehenní řízky,
pasta chilli,
kurkuma,
vejce,
omáčka sojová,
mrkev,
cibulka jarní,
olej
Komentáře (1)