Salát z předvařené řepy s mozzarellou

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: cca 40 minut 3-4 porce Saláty 0 názorů

Suroviny

500 g předvařené řepy (vakuované)
5 snítek čerstvého tymiánu
2 PL medu
2 lžičky olivového oleje
2 lžičky balsamikového octa
špetka soli
citronová kůra
mix salátových listů
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Každou řepu nakrájíme na plátky a dáme do misky, kde smícháme vše kromě kůry. Vše důkladně promícháme a rozložíme na pekáč.

  2. Dáme do předehřáté trouby na 200°C a pečeme přikryté alobalem 25 minut.

  3. Nakonec na talíři přidáme salátové listy, na plátky nakrájenou mozzarellu a navrch nastrouháme trochu citronové kůry. Můžeme ještě pokapat olejem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Salát z předvařené řepy s mozzarellou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo