Čínské placičky z kuřecího masa
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 226 kJ / 2 205 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 187,20 g |
| Tuky | 89,40 g |
| Vláknina | 10,90 g |
| Cholesterol | 1,57 g |
| Sodík | 1,50 g |
| Sůl | 3,25 g |
| Sacharidy | 157,50 g |
Postup přípravy
Osolíme, opepříme a zapracujeme do těstíčka. Krok 2: Z něj vytvarujeme na pánvi na rozpáleném oleji placičky, které opečeme z obou stran a dáme do rozpálené fritézy dosmažit. Krok 3: Až to bude hotové, necháme na papírové utěrce odsát olej a máme hotovo Krok 4: Podáváme s tatarskou omáčkou a vařeným bramborem.
Zveřejněno 20. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínské placičky z kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrgV
Moje poznámka
Čínské placičky z kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrgV
Nejnovější recepty
Kachní prsa s čekankovým salátem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 7 hodinami
Krémová česnečka
Přidáno před 8 hodinami
Buchta na plech
Přidáno před 9 hodinami
Polévka z červené čočky
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené špagety à la lasagne
Přidáno před 10 hodinami
Zelí bílé hlávkové zase jinak dělané
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 2 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 3 hodinami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 4 hodinami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 5 hodinami
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 5 hodinami
Vepřové maso na thajský způsob
Sahula před 5 hodinami
Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH
DunkaStehlikova1975 před 6 hodinami
Vaječná tlačenka
[email protected] před 9 hodinami
Koprová polévka
Jikaprg před 10 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jjulie před 10 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
pórek,
arašídy,
vejce,
solamyl,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (16)
Protože něco takhle nedbalého zveřejnit, to už chce notnou dávku otrlosti.