Šavle sv. Tomáše (palhuba)

pilot alik Kuchař: pilot alik

Doba přípravy: 25 min. 1 porce Minutky 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

300 g vepřového masa (např. plecko)
nakrájíme na malé kostky
1 lžička cukru
1 lžička Maggi
1 lžička soli
1 lžička Worchesteru
2 lžičky Solamylu
½ lžičky kari koření
2 větší cibule nakrájené nadrobno
(já dávám 1 větší na půlkolečka)
2 velké lžíce oleje
2 žloutky
4–5 feferonek
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Vše se smíchá a nechá se 2-8 hodin v lednici uležet.

  2. Smažíme na rozpáleném oleji.

Poznámka

Nejlépe podávané s chlebem, ale hranolky nebo krokety také možné. Přeji dobrou chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Šavle sv. Tomáše (palhuba)

K receptu nejsou žádné komentáře.

TIP dne na email