Suroviny
Porce: 5 menších sklenic ( 315ml)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 725 kJ / 1 607 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,78 g |
| Tuky | 6,61 g |
| Vláknina | 61,51 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12,18 g |
| Sůl | 30,00 g |
| Sacharidy | 334,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěná rajčata, jablka, cibule a lilek pokrájíme a rozdusíme. Přidáme cukr, sůl, ocet a koření a za častého míchání dusíme půl hodiny.
Krok 2: Pak vše propasírujeme a ještě podusíme do zhoustnutí.
Krok 3: Horký kečup nalijeme do skleniček, uzavřeme víčky, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.
Zveřejněno 25. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrý domácí ochucený kečup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W34v
Moje poznámka
Dobrý domácí ochucený kečup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W34v
Nejnovější recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 4 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 13 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 16 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
oldlhot před 24 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suumaa před 36 minutami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Danousek před 50 minutami
Pomazánka z vepřovky s vejcem
Vladex před 55 minutami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
jaroslavsotak1 před 1 hodinou
Vaječný likér 8x jinak
KristaO před 1 hodinou
Domácí utopenci
mmmMichal před 13 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 14 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 15 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 16 hodinami
Suroviny:
rajče,
jablko,
lilek,
cibule,
cukr krystal,
sůl,
ocet,
koření hřebíček,
paprika sušená sladká,
skořice mletá
Komentáře (3)