Postup přípravy
Krok 1: Zralé trnky rozmačkáme a dáme do hrnce nebo konvice, zalijeme 1 litrem vroucí vody a necháme 15 minut louhovat.
Krok 2: Poté čaj přecedíme, propasírujeme a osladíme medem.
Krok 3: Dostaneme krásně červený čaj plný vitamínů.
Zveřejněno 15. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trnkový čaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/joQY
Moje poznámka
Trnkový čaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/joQY
Nejnovější recepty
Halušky se slaninou a brynzou
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 10 hodinami
Zázvorový nápoj
Přidáno před 10 hodinami
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 13 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 14 hodinami
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné luxus koláčky
Jitinka před 23 minutami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 6 hodinami
Houbová gulášovka
Kajkajak před 6 hodinami
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 7 hodinami
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 7 hodinami
Zázvorový nápoj
Gurman_HOLUB před 10 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 11 hodinami
Kuskusový pudink
petulos před 11 hodinami
Makové muffiny
Susanna před 11 hodinami
Pravý vepřový guláš
Kristynahaftova před 11 hodinami
Komentáře (9)
Nevím přesně jak se plody jmenují, ale vím přesně, že bobule to nejsou
Edit:
Že by to byly peckovice?
***
No a toto z trnek je také OK
https://www.labuznik.cz/recept/snaps-z-planych-trn...