Postup přípravy
Krok 1: Zralé trnky rozmačkáme a dáme do hrnce nebo konvice, zalijeme 1 litrem vroucí vody a necháme 15 minut louhovat.
Krok 2: Poté čaj přecedíme, propasírujeme a osladíme medem.
Krok 3: Dostaneme krásně červený čaj plný vitamínů.
Zveřejněno 15. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trnkový čaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/joQY
Moje poznámka
Trnkový čaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/joQY
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 22 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 15 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka I
Ellen1 před 18 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 26 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 38 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 43 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 1 hodinou
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 1 hodinou
Surimi salát
Sahula před 1 hodinou
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Komentáře (9)
Nevím přesně jak se plody jmenují, ale vím přesně, že bobule to nejsou
Edit:
Že by to byly peckovice?
***
No a toto z trnek je také OK
https://www.labuznik.cz/recept/snaps-z-planych-trn...