Kynutý závin, jablečno-makový (Dělená strava podle LK - Kytičky + ovoce)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 349 kJ / 3 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,55 g |
Tuky | 118,85 g |
Vláknina | 54,23 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,22 g |
Sacharidy | 503,30 g |
Postup přípravy
Pečeme na 185°C do zezlátnutí. (Asi půl hodiny)
Zveřejněno 1. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynutý závin, jablečno-makový (Dělená strava podle LK - Kytičky + ovoce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nz7v
Moje poznámka
Kynutý závin, jablečno-makový (Dělená strava podle LK - Kytičky + ovoce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nz7v
Nejnovější recepty
Vinná klobása se zelným salátem
Přidáno před 3 hodinami
Bezlepková krtkova roláda
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový salát Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Škvarková pomazánka s houbičkami
Přidáno před 18 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou a skořicí
Přidáno před 19 hodinami
Sváteční pomazánka z nivy
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Vánoce s dokonalým vínem: Jaké víno vybrat ke kaprovi a dalším svátečním pokrmům
Recept na vaječný koňak podle Josefa Maršálka: Voní po vanilce a mandlích, je krásně hladký a chutná fantasticky
Jak na krém do cukroví, který déle vydrží? Sázkou na jistotu je máslový základ, alkohol navíc a dostatek cukru
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Romadúr v pivu
klukznemanic před 4 hodinami
Domácí likér z ledových kaštanů
klukznemanic před 4 hodinami
Bílkový chlebíček
Moanka před 7 hodinami
Brynzová polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Medová srdíčka
FikAja před 15 hodinami
Květáková fritáta
Wikki před 18 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Glabsi před 18 hodinami
Vepřové plátky se staročeskou rýží
habis před 20 hodinami
Kuskusový salát s balkánským sýrem
rybarka007 před 21 hodinami
Dýňová omáčka a bramborovo-květákové krokety
Anna23 před 23 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
olej řepkový,
fruktóza,
mouka,
mléko,
semínka lněná,
sůl,
jablko,
mák mletý,
sladěnka,
vanilka,
skořice
Komentáře