Vepřové po valašsku

Vepřové maso Doba přípravy: 1 hod 0 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 1 hod 0 názorů

Suroviny

70 dkg kotlet
6-8 žampionů
olej
sůl
pepř
1 smetana
kopr

Postup přípravy receptu

  1. Na rozpálený olej dáme plátky masa, které osolíme a opepříme, mírně podlijeme a dáme dusit zakryté do trouby.

  2. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Přidáme k masu, když je skoro měkké, zalijeme smetanou a dáme kopr. Mírně promícháme a necháme spojit chutě, cca 10 min.

  3. Podáváme s bramborem na jakýkoliv způsob.

Poznámka od kuchařky

Jídlo jsem dělala v troubě v pekáčku, potřebovala jsem více porcí, ale v pohodě to jde dělat i v pánvi.

Nepíšu na kolik a jak dlouho se má jídlo dělat, záleží na masu.

Komentáře k receptu Vepřové po valašsku

K receptu nejsou žádné komentáře.