

Vepřové po valašsku
Suroviny
- 70 dkg kotlet
- 6-8 žampionů
- olej
- sůl
- pepř
- 1 smetana
- kopr
Postup přípravy receptu
Na rozpálený olej dáme plátky masa, které osolíme a opepříme, mírně podlijeme a dáme dusit zakryté do trouby.
Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Přidáme k masu, když je skoro měkké, zalijeme smetanou a dáme kopr. Mírně promícháme a necháme spojit chutě, cca 10 min.
Podáváme s bramborem na jakýkoliv způsob.
Poznámka od kuchařky
Jídlo jsem dělala v troubě v pekáčku, potřebovala jsem více porcí, ale v pohodě to jde dělat i v pánvi.
Nepíšu na kolik a jak dlouho se má jídlo dělat, záleží na masu.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vepřové po valašsku
K receptu nejsou žádné komentáře.