Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 129 kJ / 270 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 18,98 g | 
| Tuky | 15,48 g | 
| Vláknina | 2,88 g | 
| Cholesterol | 518 mg | 
| Sodík | 211 mg | 
| Sůl | 0,42 g | 
| Sacharidy | 12,20 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Chléb s avokádovou pomazánkou a tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3MzO
Moje poznámka
					
				
Chléb s avokádovou pomazánkou a tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3MzO
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 7 minutami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 2 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 16 hodinami
						Suroviny:
						
							chléb, 
						
						
							avokádo, 
						
						
							rajče, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sýr gervais, 
						
						
							vejce, 
						
						
							cizrna, 
						
						
							tuňák v oleji
						
					
	
			
	
Komentáře (1)