Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotleta protýkaná se zeleninou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Jikotka Jikotka

Středně náročný

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety protkneme proužky poličanu, osolíme, dáme koření a necháme aspoň hodinu odpočinout. Potom na tuku osmahneme pórek, maso zarestujeme, přidáme zeleninu a dusíme (já jako vždy v tlakáči). Krok 2: Maso po změknutí vyndáme, přidáme trochu vody a zahustíme. Můžeme přidat masox, ale není nutný.

Zveřejněno 3. 8. 2009

Poznámka autorky Jikotka

Měla jsem asi deset deka králičích ledvinek,tak jsem je přidala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotleta protýkaná se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BL8Q

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotleta protýkaná se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BL8Q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Jiřko, to je krása!!! Takže vcelku, jo? Ten salám určitě taky, že? No, musí to mít super chuť toho salámu a v té zelenině..:-p. Ty ledvinky tam vidím. No, já bych si to asi dala s bramborem, ale i ta rýže bude asi ok;-):yes::yes:

no ale ake pekne na reze

Tématické fráze:
babiččina kotleta, hovězí protýkané zeleninou, kotleta, hovězí pečeně protýkaná, hovězí pečeně protýkaná zeleninou, recepty kotleta, kotlety vcelku, babiččiny kotlety, kotleta recepty, vepřové kotlety na zelenině, kotleta vcelku, polreich kotleta, vepřová pečeně protýkaná zeleninou, kotlety v tlakáči, vepřové maso protýkané zeleninou, vepřové kotlety vcelku, protýkaná kotleta, kotlety polreich, maso protýkané zeleninou, polreich plněná kotleta

Suroviny:
kotleta, poličan, směs zeleninová babiččína, pórek, bazalka čerstvá, rozmarýn, koření steakové, sůl, pepř, mouka hladká, tuk

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu