Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Naložená jablka s cibulí v octové zálivce

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 3. 2021 17:58

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie836 kJ / 200 kcal
Bílkoviny0,97 g
Tuky0,17 g
Vláknina1,79 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy47,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud se bude salát jíst tentýž den, uděláme podle receptu. Pokud ho budeme chtít nechat naložený pár dní, je úplně jedno jakou barvu mají jablka a jakou cibule. Červená cibule i slupky jablek v zálivce sice ztratí barvu, ale získají úžasnou sladkokyselou chuť. Dělám větší množství a odebírám dle potřeby, čím déle je skladovaný v lednici, tím lepší má chuť. Nejlepší byl po 5 dnech, pak už nezbyl - foto na talířku.

Množství surovin vynásobte dle potřeby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Marie Svarcova

12. 10. 2021 07:21

Nadja: :-)Děkuji za komentář, jablka se přidávají do různých salátů kde je i cibule:-) přeji hezký den :-K

Nadja

11. 10. 2021 22:01

Zajímavá kombinace jablek a cibule. ;-)<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Suroviny: jablko zelené, cibule červená, ocet jablečný, cukr krupice, bobkový list, sůl

TopRecepty.cz

Naložená jablka s cibulí v octové zálivce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nERD