Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí na majoránce s bramborem

Jehněčí maso se u nás připravuje zejména na jaře a v období Velikonoc. Pokud se vám však podaří sehnat pěkný kousek tohoto masa, můžete z něj připravit tento pokrm. Maso se zeleninou stačí podusit a pak jej doplnit jemnou omáčkou s majoránkou a česnekem.

Hodnocení receptu je 3,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 85 min

120 min (35 min příprava + 85 min tepelná úprava)

14. 5. 2021 18:25

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 252 kJ / 1 494 kcal
Bílkoviny206,48 g
Tuky63,30 g
Vláknina7,19 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 787 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy22,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Cicinka Cicinka

12. 4. 2022 03:40

Moc dobrá a velice chutná úprava jehněčího. :-K<3:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso jehněčí, zelenina, mrkev, petržel, celer, cibule, jíška, mouka hladká, majoránka, česnek, paprika, sůl, vývar masový

TopRecepty.cz

Jehněčí na majoránce s bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nl96