Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí na majoránce

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 100 min

100 min (100 min příprava)

25. 3. 2018 14:46

Suroviny

Porce: 6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie15 656 kJ / 3 742 kcal
Bílkoviny229,72 g
Tuky267,42 g
Vláknina43,43 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 2,64 g
Sůl6,34 g
Sacharidy92,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

evosheek evosheek

26. 3. 2018 09:45

Vařené jehněčí je celkem běžná úprava např. v arabských zemích.

Eja57 Eja57 (moderátorka)

25. 3. 2018 16:19

Jsem byla trochu na rozpacích z vařeného jehněčího... ale na druhé přečtení jsem si to představila hotové :yes::yes::yes: až potkám jehněčí vhodné k této úpravě...ale líbí se mi to tak, že to snad uvařím i z kousku vepřového plecka.....

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehneci na majorance jehněčí recepty jehněčí maso na majoránky jehněčí s majorankou jehněčí maso na majoránku jehněčí pečeně na majoránce jehněčí kýta na majoránce jehněčí recept jehněčí maso na majorance jehněčí na smetaně s nivou a majoránce jehněčí na majoránce - recepty jehněčí na majoránce recept jjehněčí na majoráncce jehněčí pečeně na česneku a majoránce jehněčí plec na majoránce omáčka z předního jehněčí jehněč na majoránce recept-jehneci plec nahrasku varene jehneci s omackou

Suroviny: maso jehněčí, celer, petržel, cibule, vývar, sůl, máslo, cibule, mouka hladká, vývar, česnek, majoránka, smetana sladká, česnek, máslo, pepř, hrášek, slanina anglická

TopRecepty.cz

Jehněčí na majoránce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ml91