Bramboračka skleněná
Snad jednou z nejvíc oblíbených českých polévek je bramboračka, jejíž chuť utváří nejen brambory, ale i houby a kořenová zelenina. Talíř syté polévky vám svojí vůní připomene dětství.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 059 kJ / 492 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,97 g |
Tuky | 23,84 g |
Vláknina | 12,16 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 46,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 1 hodinou
Sýrový chléb
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 3 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
TynkaBal uvařila před 30 minutami
Marinovaný kuřecí řízek v kukuřičném kabátě
Hanka004 uvařila před 41 minutami
Marinovaná pomerančová kuřecí prsa
tara23 uvařila před 41 minutami
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 1 hodinou
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 7 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Suroviny: brambory, mrkev, petržel, celer, kapusta, květák, cibule, česnek, máslo, houby čerstvé, vývar masový, kmín celý, sůl, nať celerová, petrželka, koření polévkové
Bramboračka skleněná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DXqn
0 názorů