Ovesná kaše přes noc s jogurtem, kávou a jahodami

Sladká jídla Doba přípravy: 30 minut příprava , plus chlazení 7 názorů

Sladká jídla Doba přípravy: 30 minut příprava , plus chlazení 7 názorů

Suroviny 1 porce

50 g ovesných vloček
1 lžička chia semínek
špetka skořice
mléko dle potřeby
1/2 šálku kávy
1/2 banánu
2 krát 15 g vanilkového proteinu
kelímek řeckého jogurtu cca 250 g

Postup přípravy receptu

  1. Vločky, semínka a skořici uvařím v mléce. Když se mléko zredukuje, přidám kávu a nechám ji vstřebat. Až kaše zhoustne, promíchám rozmačkaný banán a 15 g proteinu.
    Kaši navrstvím do nádoby a nechám ji lehce vychladnout.

  2. Do 1 řeckého jogurtu přidám 15 g vanilkového proteinu a promíchám.
    Krém navrstvím na vychladlou kaši. Nechám v lednici třeba přes noc a před podáváním .ozdobím ovocem.

Komentáře k receptu Ovesná kaše přes noc s jogurtem, kávou a jahodami