Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pro nejmenší - Rybízovojablečná přesnídávka

Lahodná a jemná přesnídávka z jablek a rybízu je přirozeně sladká díky ovoci. Zachutná nejen těm nejmenším. Hotovou přesnídávku můžete uchovat v lednici nebo zamrazit. Příprava je snadná a zvládne ji i začátečník.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lendiiik Lendiiik

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 044 kJ /
250 kcal
Bílkoviny2,00 g
Tuky1,73 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jablka oloupeme, odstraníme jádřinec a nakrájíme na menší kousky. Krok 2: Jablka rozvaříme ve větším hrnci. Přidáme rybíz a rozmixujeme do hladka. Dle chuti dosladíme ovocným cukrem. Krok 3: Hotovou přesnídávku rozdělíme do čistých skleniček od přesnídávek. Krok 4: Uchováme v chladu a do dvou dnů zkonzumujeme. Přesnídávku můžeme také zamrazit.

TIP: Jak připravit dětské přesnídávky

Zveřejněno 5. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pro nejmenší - Rybízovojablečná přesnídávka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q059

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pro nejmenší - Rybízovojablečná přesnídávka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q059

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Jakýkoliv škrob lehce kvasí. Takže pokud dáváte do přesnídávek Maizenu, nebo pudink, tak potom je třeba aspoň 20 min.v dobře uzavřených skleničkách sterilovat. Vydrží až rok. Jinak sníst do jednoho dne.

Tak to skusím včera jsem zrovna přemíšlela jak udělat přesnídávku s borůvkama díky za :yes::yes: tip :-)

to jako dva dny mi to leží v lednici a pak to frnknu do mrazáku - pro malé dítě - bože - no alespoň se naše zdr. laboratoře nebudou nudit.

lomačka 6. 8. 2009 20:23
Hele Leni,když si dotoho ovoce přidáš práškový pudink, tak si přesnídávku můžeš schovat i na zimu! :-p:-p:-p:yes:

Tématické fráze:
švestková přesnídávka, pexeso pro nejmenší online, švestková přesnidávka recept, domácí švestková přesnídávka, ovocná přesnídávka recept, meruňková přesnídávka pro kojence recept, domácí ovocná přesnídávka, recept na ovocnou presnidavku, meruňková přesnídávka pro kojence, presnidavka, ovocné přesnídávky recepty, domácí ovocné přesnídávky, švestková přesnidávka pro dítě, kojenecká přesnídávka, domácí přesnídávka pro kojence, kojenecká přesnídávka recept, jablečná přesnídávka pro kojence, ovocná přesnídávka, přesnidávka švestková, recept švestková přesnídávka

Suroviny:
jablko, rybíz, cukr ovocný

Přidat fotografie receptu