Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 070 kJ / 1 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,87 g |
| Tuky | 80,82 g |
| Vláknina | 112,14 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,97 g |
| Sacharidy | 100,03 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na lyžici oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Počas restovania pridáme na plátky nakrájaný cesnak a necháme ho rozvoňať.
Krok 2: Pridáme nakrájanú fazuľku, osolíme, okoreníme, podlejeme 3 lyžicami vody a restujeme cca 10 minút.
Krok 3: Potom k fazuľke pridáme nadrobno nakrájané listy cvikly, premiešame, odstavíme a zakryté necháme vychladnúť, najlepšie niekoľko hodín v chladničke.
Krok 4: K fazuľkám pridáme uvarený cícer, olivový olej, šťavu a rozdrobenú bryndzu. Premiešame a dáme na taniere.
Krok 5: Nakoniec posypeme nasekanou pažitkou a podávame.
Zveřejněno 3. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkový salát s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nLBD
Moje poznámka
Fazolkový salát s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nLBD
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 6 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 8 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 15 minutami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 2 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 3 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 4 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 6 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 6 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 6 hodinami
Suroviny:
fazolky zelené,
cizrna,
řepa červená listy,
cibule,
brynza,
česnek,
olej,
olej olivový,
šťáva citronová,
pažitka,
pepř,
sůl
Komentáře (4)
Maruška, namiesto bryndze môžeš dať kľudne kozí syr ako píšeš, alebo aj balkánsky. Dopíšem to do poznámky.