Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 070 kJ / 1 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,87 g |
| Tuky | 80,82 g |
| Vláknina | 112,14 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,97 g |
| Sacharidy | 100,03 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na lyžici oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Počas restovania pridáme na plátky nakrájaný cesnak a necháme ho rozvoňať.
Krok 2: Pridáme nakrájanú fazuľku, osolíme, okoreníme, podlejeme 3 lyžicami vody a restujeme cca 10 minút.
Krok 3: Potom k fazuľke pridáme nadrobno nakrájané listy cvikly, premiešame, odstavíme a zakryté necháme vychladnúť, najlepšie niekoľko hodín v chladničke.
Krok 4: K fazuľkám pridáme uvarený cícer, olivový olej, šťavu a rozdrobenú bryndzu. Premiešame a dáme na taniere.
Krok 5: Nakoniec posypeme nasekanou pažitkou a podávame.
Zveřejněno 3. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkový salát s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nLBD
Moje poznámka
Fazolkový salát s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nLBD
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 1 hodinou
Opilcův kapr
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 32 minutami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 1 hodinou
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 2 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 2 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 2 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 2 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 2 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 3 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 3 hodinami
Medovníkové koule
Dechtochema před 3 hodinami
Suroviny:
fazolky zelené,
cizrna,
řepa červená listy,
cibule,
brynza,
česnek,
olej,
olej olivový,
šťáva citronová,
pažitka,
pepř,
sůl
Komentáře (4)
Maruška, namiesto bryndze môžeš dať kľudne kozí syr ako píšeš, alebo aj balkánsky. Dopíšem to do poznámky.