Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 070 kJ / 1 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,87 g |
| Tuky | 80,82 g |
| Vláknina | 112,14 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,97 g |
| Sacharidy | 100,03 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na lyžici oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Počas restovania pridáme na plátky nakrájaný cesnak a necháme ho rozvoňať.
Krok 2: Pridáme nakrájanú fazuľku, osolíme, okoreníme, podlejeme 3 lyžicami vody a restujeme cca 10 minút.
Krok 3: Potom k fazuľke pridáme nadrobno nakrájané listy cvikly, premiešame, odstavíme a zakryté necháme vychladnúť, najlepšie niekoľko hodín v chladničke.
Krok 4: K fazuľkám pridáme uvarený cícer, olivový olej, šťavu a rozdrobenú bryndzu. Premiešame a dáme na taniere.
Krok 5: Nakoniec posypeme nasekanou pažitkou a podávame.
Zveřejněno 3. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkový salát s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nLBD
Moje poznámka
Fazolkový salát s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nLBD
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 40 minutami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 2 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 16 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sachr cukroví
adela. před 6 minutami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 1 hodinou
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Babiččin mazanec
Vlastali před 2 hodinami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 2 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 3 hodinami
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 4 hodinami
Suroviny:
fazolky zelené,
cizrna,
řepa červená listy,
cibule,
brynza,
česnek,
olej,
olej olivový,
šťáva citronová,
pažitka,
pepř,
sůl
Komentáře (4)
Maruška, namiesto bryndze môžeš dať kľudne kozí syr ako píšeš, alebo aj balkánsky. Dopíšem to do poznámky.