Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 226 kJ / 771 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,64 g |
| Tuky | 58,96 g |
| Vláknina | 2,16 g |
| Cholesterol | 148 mg |
| Sodík | 2,80 g |
| Sůl | 6,98 g |
| Sacharidy | 11,13 g |
Postup přípravy
Rozpálíme pánev, přidáme olej a panenku ze všech stran opečeme do zlaté barvy. Přendáme do pekáčku nebo zapékací misky a pečeme cca 7- 8 minut. Vyndáme z trouby, zakryjeme alobalem a necháme ještě cca 5 minut odpočinout, nakrájíme a podáváme s různě upraveným bramborem, zeleninovou oblohou nebo salátem podle chuti.
Zveřejněno 29. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná vepřová marinovaná panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rQl4
Moje poznámka
Plněná vepřová marinovaná panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rQl4
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 1 hodinou
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 23 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 7 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 9 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 11 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 12 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 12 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 12 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 12 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 13 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 13 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 13 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
sýr mozzarella,
šunka schwarzwaldská,
šunka uzená,
rajče sušené v oleji,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
olej olivový,
hořčice,
česnek,
sůl,
Komentáře (1)