Plněná vepřová panenka fazolkami a slaninou

terezicka1 Kuchařka: terezicka1

Vepřové maso 6 názorů

Suroviny

šál vepřové panenky
asi 100 g čerstvých fazolek
asi 100 g dlouhé slaniny
sůl
česnekový pepř
drcený kmín
brambory
mrkev
kousek másla
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso podél rozkrojíme a lehce naklepeme. Osolíme, opepříme a položíme plátky slaniny. Z fazolek odkrojíme konce a dáme na slaninu.

  2. Smotáme a svážeme nití. Posypeme kmínem a panenku na pánvi s trochou oleje orestujeme ze všech stran. Pak přidáme trochu vody (100 ml) lžíci másla a dáme i s pánví do trouby.

  3. Pečeme asi ještě aspoň 20 minut. Před koncem přidáme mouku a provaříme.

  4. Přílohu jsem volila bramborovo-mrkvové pyré.
    Brambory uvaříme spolu s mrkví v osolené vodě do měkka a rozmixujeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 208 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Plněná vepřová panenka fazolkami a slaninou

Tématické fráze: veprova panenka se slaninou vepřová panenka se slaninou recepty vepřové maso s fazolkami na slanině plněná vepřová panenka vepřová panenka nejlepší recepty panenka s fazolkami vepřová panenka s fazolkami vepřová panenka recept plněná vepřová panenka v troubě plněná panenka vepřová panenka obalená slaninou plněná vepřová panenka recepty recepty z vepřové panenka se slaninou recepty z vepřové panenky vepr.panenka se slaninou vepřová panenka ze slaninou panenka se slaninou vepřová panenka obalená ve slanině panenka s fazolkama vepřové maso s fazolkami a slaninou

Zapomněl/a jsem heslo