Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 689 kJ / 2 316 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,10 g |
| Tuky | 145,92 g |
| Vláknina | 18,60 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 1,88 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 98,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka v povidlové marinádě s rajčatovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yor0
Moje poznámka
Vepřová panenka v povidlové marinádě s rajčatovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yor0
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 4 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 12 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 13 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronové rohlíčky
Terka39 před 40 minutami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 1 hodinou
Uherská pěna
Daami před 2 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 4 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 4 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 4 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 5 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 5 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina anglická,
povidla švestková,
olej olivový,
koření nové koření,
rozmarýn čerstvý,
pepř mletý,
brambory,
olej olivový,
tymián,
pepř mletý,
česnek,
cibule červená,
protlak rajčatový,
rajče,
víno červené suché,
tymián čerstvý,
pepř mletý
Komentáře (1)